Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeşte în oameni!Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Investeşte în oameni!
Axa prioritară 2 - "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii"
Domeniul major de intervenţie: 2.1 - "Tranziţia de la şcoală la viaţa activă"
Număr de referinţă pentru contractul de finanţare nerambursabilă POSDRU 90/2.1/S/64002


STIRI

 • Înregistrarea întreprinderilor simulate în cadrul proiectului VEHMED POSDRU/90/2.1/S/64002

  In data de 17.01.2012 Centrala Retelei Firmelor de Exercitiu / Intreprinderilor Simulate aferente proiectului VEHMED - "Vehicule media pentru formarea abilitatilor practice, televiziuni si ziare operate de studenti pentru studenti" POSDRU/90/2.1/S/64002, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii", Domeniul major de interventie 2.1. "Tranzitia de la scoala la viata activa", numar de referinta pentru contractul de finantare nerambursabila POSDRU/90/2.1/S/64002.

  Intreprinderile au fost create in cadrul activitatii A4 - "Crearea unor intreprinderi simulate in domeniul media" si au urmatoarele denumiri:

  • IS HYP Bucuresti Student Media SRL
  • IS UDG Galati Student Media SRL
  • IS UBB Cluj Student Media SRL

   

 • Lansarea proiectului „VEHMED - Vehicule media pentru formarea abilităţilor practice, televiziuni şi ziare operate de studenţi

  În data de 1 august, „AUR”-A.N.S.R.U. în parteneriat cu Universitatea „Hyperion” din Bucureşti, Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea Danubius din Galaţi, Asociatia Jurnalistilor din România, S.C. Revista 22 SRL, Asociaţia Română pentru Managementul Proiectelor, SC Filmnotic Srl şi organizaţia Media Consulting Group din Franţa va demara proiectul „VEHMED - Vehicule media pentru formarea abilităţilor practice, televiziuni şi ziare operate de studenţi pentru studenţi”, ID 64002.

  Obiectivul general al proiectului este de a îmbunătăţi capacitatea de ocupare a 400 studenţi care studiază jurnalismul din regiunile Nord-Vest, Sud Est şi Bucureşti-Ilfov prin crearea unui mediu real în care ei să îşi dezvolte abilităţile practice şi să îşi asigure o minimă experienţă profesională competitivă pentru piaţa muncii.

  Proiectul are patru obiective specifice:
  (1) Primul obiectiv este de a creşte gradul de înţelegere de către cei 400 studenţi a contextului în care aceştia vor lucra.
  (2) Al doilea obiectiv este de a facilita practicarea profesiei de jurnalist într-un mediu real de către cei 400 de studenţi.
  (3) Al treilea obiectiv este de a transfera către cei 400 studenţi un know-how relevant privind practicile şi experienţele de succes în profesia de jurnalist în România şi Franţa.
  (4) Al patrulea obiectiv al proiectului este de a asigura o îmbunătăţire a capacităţii de a promovare a competenţelor şi abilităţilor profesionale a celor 400 studenţi.

  Proiectul contribuie la implementarea principiilor dezvoltării durabile asigurând protejarea resurselor umane curente pentru valorificarea lor eficace în viitor. O şansă acordată tinerilor studenţi pentru ocuparea în industria pentru care s-au pregătit se va transpune într-o carieră sustenabilă în viitor.

first previous 1 2 3 4


Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei