Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investeşte în oameni!Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Investeşte în oameni!
Axa prioritară 2 - "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii"
Domeniul major de intervenţie: 2.1 - "Tranziţia de la şcoală la viaţa activă"
Număr de referinţă pentru contractul de finanţare nerambursabilă POSDRU 90/2.1/S/64002Înapoi

Studiourile Mediapro SA

Descriere:

Studiourile MediaPro reprezintă cel mai mare complex de studiouri de film din România şi unul dintre cele mai importante nuclee de producţie cinematografică din Europa Centrală şi de Est.

Infrastructura studioului cuprinde: 19 platouri de filmare pentru cinema şi televiziune complet utilate, dintre care 4 dispun de bazine pentru filmări subacvatice, numeroase ateliere, un domeniu de 40 de hectare situat pe malul unui lac, un parc şi echipamente de comunicaţii prin satelit.

 

Gama completă de servicii de producţie, forţa de muncă foarte bine pregătită, tarifele competitive la construcţia de decoruri, serviciile extinse de hospitality, precum şi multitudinea echipelor de filmare (3 pentru lungmetraje şi 5 pentru producţii de televiziune) fac din aceasta locatie o destinaţie demnă de luat în considerare de către realizatorii de film din întreaga lume.

Desigur, aceştia nu sunt singurii cărora Studiourile MediaPro le deschid porţile. Resursele studioului sunt disponibile pentru orice tip de proiect legat de industria de entertainment: evenimente, reclame, videoclipuri, şedinţe foto etc.

 

Studiourile Mediapro fac parte din Grupul MediaPro, cel mai mare consorţiu mass-media din România, care a achiziţionat fostele studiouri de stat din Buftea în 1998. Renovările intense şi adăugarea de noi capacităţi au adus studiourile la un nivel internaţional în producţia de film. Ca rezultat, în ultimii ani, studiourile au fost implicate în producţia unor filme artistice celebre, cum ar fi Amen, Callas Forever, Modigliani sau Joyeux Noël.

 

În cadrul Studiourilor MediaPro îşi desfăşoară activitatea mai multe companii specializate pe diverse segmente ale industriei de entertainment: MediaPro Pictures (cel mai mare producător local de lungmetraje şi seriale de televiziune), Domino Productions (spoturi publicitare), L!VE (evenimente) şi Media Vision (emisiuni de televiziune).

Adresa:
Telefon: 0Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei